zondag, april 09, 2006

Foto TaraEen foto van Tara mag natuurlijk ook niet ontbreken....

Parachutesprong TexelVorig weekend (1/2 april 2006) zaten wij op Texel met prachtig uitzicht vanuit de woonkamer.

Voor mijn verjaardag bovendien een (tandem-)parachutesprong gekregen van Meta. Erg spectaculair vanaf ca. 3.000 meter hoogte en een vrije val van ca. 1.500 m!

maandag, april 03, 2006

Foto's familieweekend

Hieronder vind je een tweetal foto's genomen tijdens het familieweekend. Meer foto's kun je zien op de aparte fotopagina, in totaal staan daar 34 foto's. Zie hiervoor de speciale link: beneden onder het kopje 'Links' of klik hier om direct naar deze fotopagina te gaan: Foto's Familieweekend

N.B.
De foto's op deze pagina's zijn van beperkte resolutie om het laden van de web-pagina sneller te laten verlopen (gemiddeld ca. 100 kB en minder dan 500.000 pixels). Wil je het origineel van een foto (bijv. om af te drukken, te bewerken en/of toe te voegen aan je archief), mail me dan even.
(klik hier om direct een mailtje te sturen)

Bedenk wel dat de originele foto's een resolutie hebben van 6 megapixels en per stuk ca. 1,5 to 5 MB groot zijn (afhankelijk van de foto) en dus minder geschikt om per e-mail te ontvangen als je een inbelverbinding hebt....(heb je geen idee waar dit over gaat, dan is het zeker niet verstandig per e-mail om de originele foto's te vragen)

Groet,
Jasper

Familieweekend groepsfoto

Groepsfoto 's middags
IMG_2671b-web, originally uploaded by Jasper Boessenkool.