zaterdag, september 16, 2006

Huwelijk Floor & Friso

Een beetje laat, maar toch: alsnog een paar foto's van het huwelijk van Floor & Friso. Was een geweldige dag, op een prachtige locatie!


Huwelijk Floor & Friso
Aug 18, 2006 - 8 Photos

woensdag, september 13, 2006

Zaagmolenkade 4bis


Ik kan er niet omheen, ik ben een enorme fan van Google. Waarom? Omdat ze steeds weer met leuke, geinige, grappige, goede toepassingen komen met een prettige afwijking in de wereld van computers: ze werken!

Neem nu de update van Google Earth. Briljant! De nieuwe foto's (gebaseerd op luchtfoto's vanuit een vliegtuig in plaats van de sateliet) geven enorm veel detail al varieert de resolutie enigszins van plaats tot plaats.

Mijn huisje staat er in ieder geval prima op, inclusief het dakterras (nog in aanbouw op het moment van de foto)! Posted by Picasa

maandag, september 11, 2006

Meer foto's Luce


Ik heb een aantal foto's toegevoegd aan mijn fotoalbum van Luce (nu 22 foto's totaal). Daarnaast heeft Albert Koopmans ook prachtige foto's gemaakt en op zijn website gezet. Hierbij een van mijn favorieten; klik hier voor alle 16 foto's die Albert van Luce heeft gemaakt.

zondag, september 10, 2006

Maeslantkering 23 juli 2006

Tara tijdens de korte excursie op 23 juli naar de (meer informatie Maeslantkering) (even een test met het direct publiceren vanuit Picasa).


Posted by Picasa

woensdag, september 06, 2006

Luce Rozemarijn Paris...

Luce werd op woensdag 30 augustus 2006 om 22:32 uur geboren in het Diakonessenziekenhuis in Utrecht. Op mijn fotopagina staan de eerste foto's (klik hieronder), al heb ik nog niet veel tijd gehad om het een en ander uit te zoeken. Gelukkig mochten Meta en Luce op zondag weer naar huis. Iedereen maakt het goed en ook Tara vindt haar nieuwe zusje geweldig!

Luce Rozemarijn Paris
Aug 30, 2006 - 22 Photos